CONSULTEN EN TARIEVEN

CONSULT A

€55

Je kan kiezen uit consult A voor eenvoudige, korte vragen rondom slapen, eten, ritme, onrust en/of huilen bij je baby. 

Je vult hierbij eerst een aanmeldformulier in, waarbij je je situatie omschrijft met jouw persoonlijke vraag. Vervolgens ontvang je binnen een werkdag reactie of je vraag geschikt is voor consult A.

Indien de vraag geschikt is, krijg je een betaalverzoek. Je volgt de instructies om de betaling te doen en je aanmelding af te ronden. Je krijgt binnen drie werkdagen het persoonlijke advies op je vraag. Bij dit consult ontvang je praktische en persoonlijke handelingsadviezen op maat, die je direct kan uitoefenen in de praktijk. 

CONSULT B

€95

Consult B is voor de complexere, meer uitgebreide vragen rondom slapen, eten, ritme, onrust en/of huilen bij je baby.

Je vult ook hierbij eerst een aanmeldformulier in, waarbij je je situatie omschrijft met jouw persoonlijke vraag. Vervolgens ontvang je binnen een werkdag reactie of je vraag geschikt is voor consult B. Indien de vraag geschikt is krijg je een betaalverzoek. Je volgt de instructies om de betaling te doen en je aanmelding af te ronden.

Doordat hier meer nodig is, heb ik ook meer informatie nodig om je echt goed te kunnen helpen. Hierdoor neem ik eerst een uitgebreide intake af d.m.v. het invullen van een vragenlijst per mail. Hierna maak ik een plan van aanpak met een analyse, inzichten, adviezen en praktische tips gericht op jouw situatie. Ik wil je zo goed mogelijk helpen en vaak als je de adviezen toepast in de thuissituatie loop je weer tegen vragen aan en daardoor krijg je achteraf twee extra mail contactmomenten voor het stellen van vragen over het consult.

Consult C is inclusief een huisbezoek en het meest uitgebreide pakket. Ook hier volgt eerst de aanmeldprocedure, zoals hierboven beschreven staat en ontvang je binnen een werkdag reactie of je vraag geschikt is voor consult C.

Allereerst zal per mail een intake worden afgenomen d.m.v het invullen van een vragenlijst. Nadat je deze hebt ingevuld, maken we een afspraak voor een huisbezoek. Afhankelijk van de hulpvraag is dit gekoppeld aan bijvoorbeeld een slaapmoment, zodat ik zelf de situatie kan observeren en kan kijken hoe dit moment verloopt. Het huisbezoek zal ongeveer 1,5 uur in beslag nemen. Hierna maak ik een behandelplan met een uitgebreide analyse, inzichten, adviezen en praktische tips gericht op jouw kind, jullie gezin en situatie waarmee jullie direct aan de slag kunnen. Om jullie zo goed mogelijk te begeleiden in dit proces kan ik  afhankelijk van de hulpvraag gebruik maken van video opnames, het invullen van dagboeken en/of andere interventies inzetten. Op vaste evaluatie momenten zullen we dit (na)bespreken. Dit vervolgtraject vraagt om maatwerk en daardoor kan ik voor dit gedeelte geen vast tarief neerzetten en reken ik een uurprijs van 85 euro. Dit zal in het behandelplan worden meegenomen en met elkaar afgestemd worden.

CONSULT C

€255

*Mocht na aanmelding voor een consult een van de andere consulten beter aansluiten bij je hulpvraag, zal ik deze adviseren.

Als tijdens een consult blijkt dat ondersteuning van huisarts, kinderarts of andere zorgverlener wenselijk is, dan zal ik je doorverwijzen.

  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle

© 2019 by Babyritme.