CONSULTEN EN TARIEVEN

CONSULT A

€55

Je kan kiezen uit consult A, een online consult voor eenvoudige, korte vragen rondom slapen, eten, ritme, onrust en/of huilen bij je baby. 

Je vult hierbij eerst een aanmeldformulier in, waarbij je je situatie omschrijft met jouw persoonlijke vraag. Vervolgens ontvang je binnen een werkdag reactie of je vraag geschikt is voor consult A.

Indien de vraag geschikt is, krijg je een betaalverzoek. Je volgt de instructies om de betaling te doen en je aanmelding af te ronden. Je krijgt binnen drie werkdagen het persoonlijke advies op je vraag per mail. Bij dit online consult ontvang je praktische en persoonlijke handelingsadviezen op maat, die je direct kan uitoefenen in de praktijk. 

CONSULT B

105

Consult B is een telefonisch consult van een uur voor de complexere, meer uitgebreide vragen rondom slapen, eten, ritme, onrust en/of huilen bij je baby.

Je vult ook hierbij eerst een aanmeldformulier in, waarbij je je situatie omschrijft met jouw persoonlijke vraag. Vervolgens ontvang je binnen een werkdag reactie of je vraag geschikt is voor consult B. Indien de vraag geschikt is krijg je een betaalverzoek. Je volgt de instructies om de betaling te doen en je aanmelding af te ronden.

Heb je veel vragen en wil je graag persoonlijk advies waarmee je direct aan de slag kan gaan, dan is het telefonische consult een goede optie. Tijdens een telefonisch consult van +- een 60 minuten gaan we de diepte in om te kijken hoe we de situatie kunnen verbeteren en oplossen. Na het consult krijg je een samenvatting van het gesprek met daarin alle adviezen uitgewerkt, zodat je deze in de praktijk kan uitvoeren.

Consult C is inclusief een huisbezoek en het meest uitgebreide pakket. Ook hier volgt eerst de aanmeldprocedure, zoals hierboven beschreven staat en ontvang je binnen een werkdag reactie of je vraag geschikt is voor consult C.

Allereerst zal per mail een intake worden afgenomen d.m.v het invullen van een vragenlijst. Nadat je deze hebt ingevuld, maken we een afspraak voor een huisbezoek. Afhankelijk van de hulpvraag is dit gekoppeld aan bijvoorbeeld een slaapmoment, zodat ik zelf de situatie kan observeren en kan kijken hoe dit moment verloopt. Het huisbezoek zal ongeveer 1,5 uur in beslag nemen. Hierna maak ik een behandelplan/slaapplan met een uitgebreide analyse, inzichten, adviezen en praktische tips gericht op jouw kind, jullie gezin en situatie waarmee jullie direct aan de slag kunnen. Om jullie zo goed mogelijk te begeleiden in dit proces kan ik afhankelijk van de hulpvraag gebruik maken van video opnames, het invullen van dagboeken en/of andere interventies inzetten. Op drie vaste evaluatie momenten zullen we dit (na)bespreken via de mail en/of telefonisch voor de duur van drie weken.

Consult C bestaat uit:

-Een intake gesprek

-Huisbezoek van +- 1,5 uur

-Behandelplan / slaapplan inclusief adviezen en analyses

-Drie weken lang begeleiding op vaste evaluatie momenten (telefonisch of per mail)

-Inzet van diverse interventies

-Inclusief reistijd en reiskosten tot 20 km*

CONSULT C

€450

*Mocht na aanmelding voor een consult een van de andere consulten beter aansluiten bij je hulpvraag, zal ik deze adviseren.

Als tijdens een consult blijkt dat ondersteuning van huisarts, kinderarts of andere zorgverlener wenselijk is, dan zal ik je doorverwijzen.