OVER MIJ

STEPHANIE

BLOMMERS

Mijn naam is Stephanie Blommers, ik ben orthopedagoog en slaapcoach. Ik werk vanuit de Infant Mental Health (IMH) visie, waarbij de ouder-kind relatie centraal staat. 

 

Een jong kind waar problemen liggen op het gebied van huilen, slapen, eten vragen om hulp. Hoe eerder we iets doen, hoe beter dit is voor de ontwikkeling. Als ouders/verzorger voel je je vaak onmachtig, gefrustreerd en verdrietig als het niet altijd loopt zoals het in de boekjes staat. Je voel je niet gehoord en/of begrepen. Je wordt voor je gevoel afgescheept, terwijl er zoveel mogelijk is om de situatie te verbeteren. 

Ik ga samen met jou op zoek naar de oorzaak van de onrust bij je baby, waarbij ik een op maat gemaakt behandelplan maak met concrete handelingsadviezen voor verbetering. 

Om de kwaliteit van mijn werkzaamheden te waarborgen, ben ik lid van de Nederlandse Vereniging van Orthopedagogen en Onderwijskundigen (NVO) en ben ik geregistreerd bij de Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ). Daarnaast volg ik supervisie en blijf ik in ontwikkeling door het volgen van cursussen en postmaster onderwijs.

Voor de consulten gelden de algemene voorwaarden en 

privacyverklaring van Babyritme.